Apartments Aiolos

The power of hospitality...

Over Ons...
 Ons hotel draagt de naam van Aiolos, de God van de winden. In de Griekse mythologie was Aiolos de zoon van Poseidon en Arni. Zij leefden op een eiland genaamd Aiolia, dat omringt was door koperen muren. Hij bewaarde de wind in zakken en op gezag van Zeus liet hij de wind vrij.

 We zijn een familiebedrijf en gevestigd aan de kustweg van Kokkari. Op ongeveer 250 meter ligt het centrum van het dorp. Vanaf vroeg in de ochtend kunt u genieten van een duik in de Crystal Waters van het “Amos” strand, dat ongeveer 10 meter van het hotel verwijderd is. Ook kunt u bij ons ontspannen in de jacuzzi van het zwembad of genieten van een cocktail aan de bar! Laat in de middag kunt u genieten van de zonsondergang of het lezen van een boek, op het balkon van uw appartement of op het terras van het hotel.

 Momenteel bestaat het hotel uit negen appartementen. Elk appartement is voorzien van een slaapkamer, badkamer, keuken en tenminste één balkon.

 De appartementen zijn verdeeld in vier hoofdcategorieën:

1.Dubbele bedden
2.Dubbele bedden, ook geschikt voor een derde persoon *
3.Vier bedden
4.Vier bedden, ook geschikt voor een vijfde persoon *

 Vlakbij ons hotel bevinden zich vele restaurants waar u kunt genieten van uw eten, zelfs op het strand. U hoeft dus niet ver te lopen voor een heerlijke maaltijd.

 Logeren in Hotel Aiolos in het prachtige Kokkari, zal voor u een onvergetelijke ervaring zijn.


  *Er is mogelijkheid voor een extra persoon, met behulp van de speciale slaapbank in de woonkamer, die u gemakkelijk en snel omtovert tot een comfortabel bed.