Apartments Aiolos

The power of hospitality...

De Meest Gestelde Vragen
Hier vindt u antwoorden op de meest gestelde vragen door onze klanten.
 
  Zijn kleine kinderen welkom?
   Ja natuurlijk! Onze appartementen zijn ideaal voor grote gezinnen, die kunnen genieten van het spelen in het zwembad en in de open ruimtes van ons hotel. Speciaal voor de allerkleinsten zijn er babybedjes die door het management gemakkelijk en snel ter beschikking kunnen worden gesteld.

    Hoe laat wordt het ontbijt geserveerd?
     Met de volledig uitgeruste keuken, die in alle appartementen aanwezig is, maakt u uw ontbijt of maaltijd op elk gewenst moment van de dag. Het ontbijt kan op verzoek ook geserveerd worden in uw appartement of in de bar van ons hotel.

      Is er een mogelijkheid voor ontvangst van gehandicapten (d.w.z. rolstoelvriendelijk)?
       Momenteel behoort dit nog niet tot onze mogelijkheden. In het nieuwe gedeelte, dat in de komende jaren gereed zal zijn, wordt wel rekening gehouden met mensen die mobiliteitsproblemen hebben.

        Zijn huisdieren toegestaan?
         Helaas zijn onze appartementen niet geschikt voor huisdieren. Onze excuses hiervoor, maar huisdieren zijn helaas niet toegestaan.

          Hoe kan ik boeken?
           Graag willen wij u er op attenderen, dat ons hotel voor 2014 een contract heeft met de Nederlandse reisorganisatie "Sundio Group", zodat u via deze organisatie een reservering kunt doen.Voor meer informatie gelieve ons te bellen op telefoonnr.: +302273092218, Fax: +302273092194 of via e-mail: aiolos@hol.gr of op onze website onder de button "Contact Us".

            Hoe oud is ons hotel?   
             Hotel Aiolos is gebouwd in fasen. Het eerste deel is geopend in 1991. Later, in 2000, is het tweede gedeelte toegevoegd, bestaande uit een zwembad en een nieuwe receptie en twee prachtige appartementen.Het derde gedeelte, met negen appartementen, zal in de komende jaren worden voltooid.

              Wat zijn de openingstijden van het zwembad?
               Het zwembad is open van 08.00 uur tot 23.00 uur, behalve bij speciale gelegenheden (zoals kinderparty's)

                Wat zijn de openingstijden van de bar?
                 In feite heeft de bar geen specifieke openingstijden. Wij staan voor u klaar van 's ochtends vroeg tot laat in de nacht.